Anne Ketelaar

Ruimtelijk ontwerper | Designer

Ik
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OVER

Welkom bij AKDstudio, gespecialiseerd in Interieurontwerp, maar geïnteresseerd in All Kinds of Design. Vanaf 2019 mag ik mijzelf Vormgever Ruimtelijk Ontwerp noemen. De studie heb ik doorlopen aan de Kunstacademie Minerva, wat onderdeel is van de Hanzehogeschool Groningen.

Momenteel kunt u mij afwisselend vinden in Nederland en in Spanje (Catalonië) en ben ik de samenwerking aangegaan met verschillende professionals in het werkveld om mijn kennis te vergroten.

PASSIE

Ik ben opgegroeid in Nederland, maar mijn fascinatie voor architectuur, interieurdesign, stedelijke ruimte en fotografie ontdekte ik tijdens een van mijn reizen. In 2012 bezocht ik Barcelona en werd ik gevangen door de stad en het werk van Gaudí.

Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om stage te lopen bij Paul Draaijer Arquitecto in Tarragona waar mijn passie een nieuwe impuls kreeg. Mijn afstudeeronderzoek bestond uit een studie naar Casa Milà van Gaudí en mijn ontwerp, dat hier een moderne reactie op was.

INTERIEURONTWERP

AKDstudio helpt u graag bij het realiseren van uw dromen op het gebied van ontwerpen. Ik hoop u van harte te kunnen inspireren. Of het nu gaat om een interieurontwerp of renovatie ontwerp, nieuwbouw of verbouw met een groot of klein budget, ik help u graag van begin tot eind.

Een ruimte vormgeven is meer dan enkel een knap kleurtje op de muren en het plaatsen van meubels. AKDstudio richt zich op de totaalbeleving van uw woonruimte. Welke functie heeft, of krijgt, de door u bewoonde ruimte en hoe komt u - als gebruiker - daarin het beste tot uw recht?

"Design is niet alleen hoe de ruimte eruitziet, maar ook hoe u er binnen kan functioneren"

© 2019 AKDstudio